Brent Cross Toilet Refurbishment

Hatmet contracted the works within a 6 weeks period and with a 3 week lead-in to the project.  Each of the two toilet areas was refurbished over a 3 week timescale; therefore the impact on the customers was not reduced whilst the functionality of the centre was not compromised.

Hatmet undertook the full refurbishment which consisted of new sanitary wear, vanity units, lighting and power, decorations including wall and floor finishes and IPS systems to both toilets.  The works were undertaken with Beyond Communications and Workman LLP to produce a superb result which changed the whole feel to the toilets.  Beyond’s designs gave a contemporary feel to the areas with their new lighting and graphic effects.  Hatmet delivered a stunning high quality project which has enhanced the shopping experience.

Client Hammerson Plc
Project Toilet Refurbishment
Location Brent Cross Shopping Centre, London
Programme 6 weeks
Architects Beyond Communications

Home / Showcase / Brent Cross Toilet Refurbishment
Share